ردیف | عیب | دلایل |
---|
1 | در خلاء های اولیه میزان خلاءبه نقطه تنظیمی نمی رسد | 1. واشر در هوابند نیست2. چمبر نشتی دارد3. ترنسمیتر فشار خراب است4. پمپ خلاء ضعیف شده |
2 | دمای ژاکت به مقدار تعیین شده( 121 درجه ) نمی رسد | 1. کندانس بخار خارج نمی شود2. ورود بخار به ژاکت محدود شده3. فشار بخار و یا کیفیت بخار کم است |
3 | دمای چنبر به دمای نقطه تنظیم نمی رسد | 1. بخار ورودی محدود است2. کندانس بخار از چمبر خارج نمی شود3. سنسور کنترل معیوب است |
4 | سیکل در حال اجرا به مرحله استریل نمی رود | 1. دمای چمبر به دمای نقطه تنظیم نرسیده است |
5 | در پایان سیکل در باز نمی شود | 1. شرط دمایی ) خنک شدن ( محقق نشده است2. بخار پشت واشر تخلیه نشده است3. موتور یا جک حرکت دهنده در معیوب است |
6 | پس از اجرای سیکل جامدات درپوش ظروف به داخل ظروف می افتد | 1. در ظرف مناسب بسته نشده است2. خلاء مرحله خشک کردن زیاد است3. نرخ ورود هوا در مرحله هوا دهی زیاد است |
7 | در پایان سیکل جامدات آب در ظروف باقی میماند | 1. تعادل دمایی بر قرار نشده و آب زیادی در ظروفکندانس شده است2. خلاء مرحله خشک کردن کم است3. مدت زمان خشک کردن کم است |
8 | پس از پایان سیکل استریل، محصولات استریل نمیشوند | 1. دمای استریل پایین بوده است2. زمان استریل کافی نبوده است3. هوا به طور کامل تخلیه نشده است4. فیلتر ورود هوا آسیب دیده است |
9 | آزمون نشتی خلاء ناموفق است | 1. چمبر نشتی دارد2. واشر خراب است3. شیرآلات ورودی یا خروجی هوا بندی نیست |
10 | ازمون BOWIE & DICKIE ناموفق است | 1. تخلیه هوا کامل صورت نگرفته2. خلاء های اولیه کم است3. محل قرار گیری اندیکاتور نامناسب است |
11 | فشار چمبر بیش از نقطه تنظیم افزایش مییابد | 1. شیر اصلی کنترل کننده ورود بخار به چمبر آب بند نمی باشد2. خروجی مسدود است3. در ابتدا در چمبر بخار کندانس شده و از چمبر خارج نشدهاست و با افزایش دمای ژاکت مجددا آب موجود بخار شده وفشار بالا می رود |
12 | کندانس بخار از ژاکت خارج نمی شود | 1. خروجی های ژاکت مسدود است2. ترپ ها خراب هستند3. فشار خط کندانس مثبت است |
13 | سیکل استریل متوقف می شود | 1. کیفیت بخار ورودی پایین است و بخار خشک نیست2. سنسور ها کنترلی خراب شده اند |
14 | نشتی بخار از در | 1. واشر خراب است2. فشار بخار پشت واشر افت کرده3. واشر نیاز به روانکاری دارد |
15 | حجم مایع درون ظرف در سیکل استریل مایعات کاهش یافته | 1.مدت زمان مرحله خنک سازی زیاد است2. در چمبر خلاء نسبی ایجاد شده است |